Vandskuring i Kerteminde, Nyborg & Langeskov

Vandskuring, er en måde at pudse vægge på som giver mulighed for at give dit hus et helt nyt udtryk. Er du træt af at se på dine gamle kedelige mursten, så er vandskuring lige det du står og mangler. Trænger du til en fuld renovering af dit hus, kan vi også varetage hele processen omkring det.

Hvad er vandskuring?

Vandskuring foregår ved at påføre murstenene et tyndt lag pudsmørtel, hvorefter overfladen skures med en våd mursten. Man kan ende op med forskellige overfladestrukturer efter en vandskuring, men det kan vi heldigvis styre.

Når overfladen er tør, har du et hus med en helt ny facade, et helt andet udtryk og ikke mindst bedre beskyttet mod vind og vejr.

Hvad koster en vandskuring af hus?

At fastholde eller skabe en flot facade, har naturligvis en pris. Vi kommer gerne ud og besigtiger huset, og giver en pris som du kan regne med.

Prisen afhænger af flere ting, bl.a. hvor mange kvadratmeter der skal vandskures og hvor meget forarbejde der skal laves for at kunne vandskure. Det kan f.eks. være der skal omfuges eller skiftes enkelte mursten der er revnet.​

Vi vandskurer i Kerteminde, Nyborg, Langeskov og omegn

Facaden er en af de vigtigste ting ved husets udseende, så det er afgørende at det står knivskarpt. En renovering af facaden med vandskuring, kan give dit hus nyt liv og øge værdien. Ønsker du ikke en vandskuring, men blot en almindelig facaderenovering.

Vandskuring er en flot og populært løsning blandt mange husejere, men vi anbefaler på det kraftigste at få en murer til at klare opgaven for at få det bedste resultat.

En af de hyppigste fejl, når man vandskurer selv, er at mørtellaget bliver for tykt. Det betyder at der er stor mulighed for at pudset ryger af.

Kontakt Murer Ekspressen for at få et uforpligtende tilbud på at få vandskuret din facade i Kerteminde, Nyborg, Langeskov, Odense og hele Fyn.

Adresseoplysninger

Murer Ekspressen ApS

Longsvej 1, 5300 Kerteminde

facebook 30px

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 26 73 56 68

E-mail: info@murerekspressen.dk

​CVR: 39579499

Udfyld vores kontaktformular

Sidder du med et projekt, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via kontaktformularen her.