Renovering af badeværelse i Kerteminde, Nyborg & Langeskov

Skal du bruge en murer til hjælp til renovering af badeværelse? Hos Murer Ekspressen ApS i Kerteminde er vi eksperter, når det kommer til badeværelsesrenovering, og vi hjælper både private og erhverv på hele Fyn, men har primært mange kunder fra området omkring Kerteminde, Nyborg og Langeskov.

Vores firma har fem medarbejdere, og vi har eksisteret i 2,5 år men har sammenlagt cirka 20 års erfaring i branchen. Det vil sige, at vi er i stand til at hjælpe med en lang række opgaver, hvad end du har brug for hjælp til et helt nyt badeværelse eller bare et nyt bad. Vi kan også være behjælpelige, hvis du skal have lavet gulv eller opsat klinker, og vi opbygger også bruseniche og opsætter nye multiplader.

Flise- og klinkearbejde i badeværelset

I badeværelset, hvor risikoen for vandstænk og snavs på væggene er høj, kan det være en god idé at få opsat vægfliser. Klinker og fliser er nemme at rengøre, hvilket gør dem til det bedste valg for at forhindre fugt, vand og snavs på badeværelsesvæggene. Du kan læse mere om vores flise- og klinkerarbejde på vores hjemmeside.

Hvis du allerede har klinker eller fliser på dit badeværelsesgulv eller -vægge, men har brug for reparationer eller udskiftninger, kan vi også hjælpe med det. Det er vigtigt at få udskiftet revnede fliser i badeværelset, især i brusekabinen. Det er også afgørende at sikre, at alle fuger er intakte og tætte. Hvis dine klinker eller fliser er revnet, kan Murer Ekspressen hjælpe med at udskifte klinker i badeværelset, både på gulve og vægge. Hvis du står over for et større byggeprojekt, der kræver en komplet renovering af dit badeværelse eller hele dit hus, er du kommet til det rette sted.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Grundet vores mangeårige erfaring i branchen klarer vi altså både mindre renoveringer og står for at give dig et helt nyt badeværelse. Vi har nemlig et fast samarbejde med maler, tømrer og VVS, hvorfor vi sagtens vil kunne stå for hele entreprisen.

Men hvad koster renovering af badeværelse egentlig? Det afhænger naturligvis af opgavens omfang, men uanset hvad garanterer vi en badeværelsesrenovering til en billig pris.

Har du derfor brug for hjælp til renovering af badeværelse til et godt tilbud, som alle vil kunne få råd til, er du uden tvivl kommet til helt rette sted.

Står du med en større renovering, kan vi også hjæl​pe med renovering af hele dit hus. Drømmer du om et nyt hjem, men har ikke lyst til at flytte? En totalrenovering af dit hus kan være løsningen, der forvandler din gamle kedelige bolig til et helt nyt og lækkert hjem, lige som du ville have det. 

Lad os i Murer Ekspressen ApS i Kerteminde hjælpe dig med totalrenovering af din gamle bolig og undgå byggerod i mange måneder. Vi sætter huset i stand, så det bliver til et tidssvarende og energivenligt perfekt hjem. Går du med byggetanker? Så kontakt os og få inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed. Vi hjælper dig gerne med at udarbejde en plan for byggeriet og give et fornuftigt prisoverslag.

Ring eller skriv med det samme for yderligere information

Vores dygtige og yderst kompetente medarbejdere har de rette kompetencer inden for branchen til at hjælpe dig med både store såvel som små opgaver, når det kommer til renovering af badeværelse. Vi hjælper med alt inden for renovering, så vi kan også stå for facaderenovering.

Der er derfor ikke den opgave, vi ikke vil kunne klare for dig, og så gør vi det endda til en lille og fordelagtig pris. Vil du gerne høre mere om vores priser, eller ønsker du at høre mere om vores kompetencer inden for badeværelsesrenovering, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 26 73 56 68 eller ved at sende os en besked på e-mail info@murerekspressen.dk, og så giver vi dig et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde formularen på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Adresseoplysninger

Murer Ekspressen ApS

Longsvej 1, 5300 Kerteminde

facebook 30px

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 26 73 56 68

E-mail: info@murerekspressen.dk

​CVR: 39579499

Udfyld vores kontaktformular

Sidder du med et projekt, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via kontaktformularen her.