Renovering af hus i Kerteminde, Nyborg & Langeskov

En husrenovering kan være et stort og omfattende projekt, som er en nødvendighed hvis huset er nedslidt eller trænger til en ordentlig opfriskning. Renovering af hus betyder ikke at du får flere kvadratmeter, da det "bare" er en fornyelse/istandsættelse af dit nuværende hus. Er din bolig i god stand, men du ønsker bare at udnytte dine nuværende kvadratmeter bedre? Så bør du få lavet en ombygning.

Vi formidler gerne kontakt til en indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rum-opdeling, hvis du for eksempel skal renovere køkken eller bad, så kvadratemeterne udnyttes på bedst mulig vis.

Vil du i samme omgang have tilført flere kvadratmeter, skal du have lavet en til bygning som du kan læse mere om her.

Hvad koster en renovering af mit hus?

Hvad prisen ender på for en renovering, afhænger af omfanget af renovering. Er det en mindre renovering eller en totalrenovering? Hvor stor er boligen? Hvordan er huset stand i dag? Skal der laves nyt badeværelse? Skal der vandskures eller anden form for facaderenoveres?

Prisen på en totalrenovering kan være høj, men er standen nogenlunde til at arbejde med vil det ofte være langt billigere end at bygge et nyt hus.

Totalrenovering

Drømmer du om et nyt hjem, men har ikke lyst til at flytte? En totalrenovering af dit hus kan være løsningen, som forvandler din gamle kedelige bolig til et helt nyt og lækkert hjem lige som du vile have det.

Lad Murer Ekspressen ApS i Kerteminde hjælpe dig med totalrenovering af din gamle bolig og undgå byggerod i mange måneder. Vi sætter huset i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt perfekt hjem.

Går du med byggetanker? Så kontakt Murer Ekspressen og få inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed.​

Vi hjælper dig gerne med at udarbejde en plan for byggeriet og give et fornuftigt prisoverslag.

Adresseoplysninger

Murer Ekspressen ApS

Longsvej 1, 5300 Kerteminde

facebook 30px

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 26 73 56 68

E-mail: info@murerekspressen.dk

​CVR: 39579499

Udfyld vores kontaktformular

Sidder du med et projekt, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via kontaktformularen her.