Ombygning i Kerteminde, Nyborg & Langeskov

Skal Murer Ekspressen Ap​S i Kerte​minde lave din næste ombygning? Vi har mange års erfaring inden for murerfaget, og tilbyder alt inden for murerarbejde. Vi er gode til at sætte os ind i jeres behov, så jeres kvadratmeter udnyttes bedst muligt.

Vil du have tilført flere kvadratmeter, kan vi hjælpe dig med at bygge en tilbygning.

Få et tidssvarende hus med en ombygning

Vi kan bygge jeres hjem om, så det svarer til nutidens drømmebolig og jeres umiddelbare behov.

Måske ønsker I et samtalekøkken, hvor familien kan samles, mens der laves mad. Eller måske er der en familieforøgelse på vej, som kræver at jeres arbejdsværelse skal deles op?

Uanset hvad I drømmer om, er vi klar til at lytte, vejlede og ikke mindst tage os af hele ombygningen. Ønsker du ikke at bygge om, men mangler du mere plads? Så skal I vælge at få lavet en tilbygning. Med en tilbygning slipper I for byggerod i huset hvor I befinder jer i dagligdagen, men er en attraktiv løsning for dig der ikke ønsker at flytte men er løbet tør for plads.

Er jeres bolig nedslidt og trænger blot til en renovering, så kan vi også hjælpe jer med en fuld renovering af jeres hus.

Lad en professionel murer ordne din ombygning

At lave en ombygning selv kan være et stort projekt, som ofte ender med halvfærdige løsninger som ingen er tjent med. Vi anbefaler derfor at få et professionelt murerfirma til at stå for din ombygning. Ønsker du at være med inde over processen er det intet problem. Vi lytter til jeres ønsker og behov og laver en byggeplan ud fra det.

Når I får lavet en ombygning, er det ofte en oplagt mulighed at få lavet en facaderenovering og en renovering af badeværelse i samme omgang. Det vil spare jer penge, hvis I får lavet det hele på én gang.

Deltag i byggeprocessen

Har du et ønske om at være med i byggeprocessen, sørger vi for at finde ud af hvor vi bedst muligt kan supplere med dine arbejdshandsker.

Vil du være meget inde over processen, særligt når vi ikke er på "byggepladsen", står vi klar med kyndig og professionel vejledning. Brug os endelig som byggerådgiver under hele processen. ​

Adresseoplysninger

Murer Ekspressen ApS

Longsvej 1, 5300 Kerteminde

facebook 30px

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 26 73 56 68

E-mail: info@murerekspressen.dk

​CVR: 39579499

Udfyld vores kontaktformular

Sidder du med et projekt, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via kontaktformularen her.