Klinkegulv & Flisegulv i Kerteminde, Nyborg & Langeskov

kal du have lagt klinker eller fliser kan Murer Ekspressen ApS i Kertem​inde hjælpe til. Vi kan rådgive og hjælpe med at finde ud af hvilke klinker eller fliser der passer bedst til dig.

Få lagt klinker i Kerteminde, Nyborg & Langeskov

Klinker og fliser er med til, at give et rum det rigtige udtryk. Om du skal have lagt klinker på badeværelset som en større del af renovering af badeværelse, køkkenet, bryggerset eller et helt andet sted, så kan vi hjælpe med at beklæde både gulve og vægge med klinker.

Opsætning af vægfliser

Det kan være en god idé, at få fliser på væggene i de rum hvor der er risiko for vandstænk eller skidt på væggene. Klinker og fliser er super lette at rengøre, og er derfor den bedste løsning til at undgå fugt, vand og snavs på væggene.

Reparation af klinker og fliser

Har du allerede klinker eller fliser på gulv eller væg, men skal have repareret eller udskiftet dem, kan vi også hjælpe med det. Det er vigtigt at få skiftet revnede fliser i husets vådrum, særligt i brusekabinen. Det er også vigtigt, at sikre at alle fuger er intakt og tætte. Er dine klinker eller fliser revnet, så kan Murer Ekspressen hjælpe med at skifte klinker i alle rum på både gulve og vægge. Står du med et større byggeprojekt, der kræver en komplet renovering af dit hus så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hvad koster det at få lagt klinke- eller flisegulv?

Hos Murer Ekspressen sætter vi en ære i vores håndværk, og du kan derfor være sikker på et tilfredsstillende og professionelt resultat. Uanset om du skal have lagt nye fliser, udskiftet eller repareret de gamle, så giver vi dig gerne en pris på udførelsen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. ​

Adresseoplysninger

Murer Ekspressen ApS

Longsvej 1, 5300 Kerteminde

facebook 30px

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 26 73 56 68

E-mail: info@murerekspressen.dk

​CVR: 39579499

Udfyld vores kontaktformular

Sidder du med et projekt, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via kontaktformularen her.