Facaderenovering på alle bygningstyper i Kerteminde, Nyborg & Langeskov

Har du brug for hjælp til facaderenovering? I så fald er du havnet det rette sted. Hos Murer Ekspressen ApS​ i Kerteminde kan vi nemlig hjælpe både med renovering af facade, pudsning af facade og vandskuring af hus, og vi kan være behjælpelige på hele Fyn, men har især mange kunder fra Kerteminde, Nyborg og Langeskov.

​Vores firma består af fem dygtige ansatte, der har den rette viden inden for feltet, hvorfor vi er i stand til at tilbyde hjælp inden for en lang række områder. Herudover har vi eksisteret i 2,5 år, men har sammenlagt over 20 års erfaring i branchen. Har du derfor problemer med facaden, begynder der eksempelvis at danne sig revner, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til.​

Hvad koster facaderenovering?

Det er en god idé at renovere facaden, da det pynter på huset, og herudover er det en god løsning, hvis der for eksempel er noget, der er gået i stykker, og som man ikke ønsker skal blive værre. Vi udfører for eksempel følgende:

  • ​Sandblæsning med vand
  • ​Skalmuring
  • ​Vandskuring
  • ​Omfugning og udfræsning af fuger
  • ​Pudsning af facaden
  • Efterisolering

Det skal desuden nævnes, at vi er i stand til at udføre facaderenovering på alle bygningstyper, og vi kan også være behjælpelige med virksomheder og etagebygninger, hvor vi naturligvis sørger for stillads. Vi er behjælpelige med alle former for renovering, så uanset om det blot er facaderenovering, renovering af badeværelse eller en komplet renovering af dit hus, så kan vi varetage dit byggeprojekt og få det i mål.

​Men hvad koster facaderenovering? Det afhænger selvfølgelig af forskellige faktorer såsom opgavens omfang, men uanset hvad garanterer vi en konkurrencedygtig pris, uden at det går ud over kvaliteten af vores arbejde, der altid er i den høje ende.​

​Skriv eller ring og hør mere om vores fordelagtige priser

Søger du en murer i Kerteminde, Nybor​g eller Langeskov, der vil kunne være behjælpelig med facaderenovering, hvad end det er vandskuring, omfugning, skalmuring eller pudsning af facaden, er vi de rette at tage kontakt til grundet vores mangeårige erfaring i branchen.

Du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag, hvilket du kan gøre ved at ringe til os på telefon 26 73 56 68, eller du kan sende os en besked på e-mail info@murerekspressen.dk.

Endelig kan du også kontakte os via formularen, som du finder på vores hjemmeside, og så sender vi dig et gratis og uforpligtende.

Adresseoplysninger

Murer Ekspressen ApS

Longsvej 1, 5300 Kerteminde

facebook 30px

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 26 73 56 68

E-mail: info@murerekspressen.dk

​CVR: 39579499

Udfyld vores kontaktformular

Sidder du med et projekt, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via kontaktformularen her.