Tilbygning i Kerteminde, Nyborg & Langeskov

Murer Ekspressen ApS tilbyder en verden af tilbygninger til din bolig. Kun fantasien sætter grænser for form og funktion.

En tilbygning kan på elegant vis integreres med den eksisterende bolig. Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelse.

Vi er et erfarent murerfirma i Ker​teminde, så du kan trygt lade os stå for din næste tilbygning.

Flere værelser med en tilbygning

Der findes mange gode grunde til at få lavet en ny tilbygning. En af årsagerne er typisk, at folk ønsker en større stue, flere værelser eller lignende tilbygninger for at skabe større værdi til boligen, enten økonomisk eller i form af personlig tilfredsstillelse.

Når familien vokser, bliver boligen med tiden for lille. En tilbygning til dit nuværende hus, er en god økonomisk løsning frem for at sælge og købe et nyt hus. En tilbygning kan give den nødvendige værdi og løse pladsproblemet, når familien vokser.

Sammenlignes prisen på en tilbygning med at sælge og købe et nyt hus, er der mange penge at spare ved at bygge på dit nuværende hus.​ Er jeres bolig nedslidt, kan vi også hjælpe jer med renovering af hus, facaderenovering og renovering af badeværelse.

Værd at overveje ved tilbygning

  • Pris ift. at købe nyt hus
  • Indretning af tilbygningen
  • Placeringen af bygningen
  • Materialevalg
  • Økonomi og budget​

Hvad koster en tilbygning?

Det kan være svært selv at overskue, hvor meget en ny tilbygning koster. Vi hjælper dig meget gerne med den udfordring og give dig en pris på den ønskede tilbygning. Det bliver lettere og mere overskueligt at give et retvisende tilbud, hvis du har færdige tegninger af dit byggeprojekt klar, men hvis du ikke har det hjælper vi naturligvis gerne med at sætte dig i kontakt med en arkitekt, som kan hjælpe dig med at lave en ordentlig tegning af tilbygningen.

I dag er det muligt at udvide med en tagetage, selv om taghældningen er lille eller taget er fladt. En udestue er den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter på. Men uanset hvad dine ønsker måtte være, skræddersyer vi en løsning til jeres hus.

Selvom du har færdige tegninger af projektet, anbefaler vi at dele tankerne om det med os. Uanset om du skal have lavet en ny udestue, garage eller noget helt andet, har vi helt sikkert nogle idéer som kan spare dig mange penge eller løsninger som vil gøre dig endnu mere tilfreds med din nye tilbygning.

Ønsker du ikke at bygge ud, men ønsker at udnytte dine nuværende kvadratmeter endnu bedre, kan vi og​så stå for en ombygning af dit hus.

Kontakt os for en rådgivende samtale og et uforpligtende tilbud.

Adresseoplysninger

Murer Ekspressen ApS

Longsvej 1, 5300 Kerteminde

facebook 30px

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 26 73 56 68

E-mail: info@murerekspressen.dk

​CVR: 39579499

Udfyld vores kontaktformular

Sidder du med et projekt, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via kontaktformularen her.